Min baggrund

Uddannelsesmæssig baggrund

Kasha er uddannet Psykoterapeut, LifeCoach, SE-TraumeTerapeut, Stresscoach, NLP-Træner, Essens- og meditationslærer. Hun har en meget omfattende og alsidig uddannelses-baggrund, som hun har formået at videreudvikle og integrere i sit nuværende arbejde som Terapeut, LifeCoach og Mentor.

Kasha er en af Danmarks mest erfarne undervisere og terapeuter, der kombinerer arbejdet med Essens, nærvær og det “Indre Barns” helbredende kraft. Hun har hjulpet tusindvis af mennesker, parforhold og især også forældre til at hele deres egen smerte, så de ikke ubevidst blev ved med at give den videre til deres børn, ægtefælle eller kæreste.

Hun blev uddannet i 1988- 1990 i Childhood Deconditioning, Mindfulness og “Inner Child work” af bl.a. John Bradshaw og i Osho Commune. Kasha har specialiseret sig i at hjælpe mennesker til selvindsigt, glæde og større selvværd gennem en kombination af nænsomme, men dybt forvandlende processer og redskaber. 

Erhvervsmæssig baggrund

2015-2018 Underviser og supervisor på NLP- Husets 4-årige Psykoterapeut uddannelse, og har også her givet individuelle forløb i Terapi, Coaching, Stresshåndtering, “Indre barn”, Essens og nærværs-træning.

1987-2015 Ejer og leder af “Center-Oasen, Vækstcentret for Personlig og spirituel udvikling”. Kursus- og foredragsvirksomhed indenfor Terapi, Coaching, Mindfulness, Stresshåndtering, “Indre barn” og Essensarbejde.

Ledet kurser, uddannelser og individuelle terapi-og coaching forløb i egen praksis, og også været ansat som coach, gæstelærer og konsulent, bl.a. i Osho Commune, India, i NLP Huset, ITA-konsulentvirksomhed, på zoneterapeutskoler og på forskellige andre terapeutiske uddannelser.

Kasha har i mere end 30 år givet individuelle terapi- og coaching sessioner og undervist på kurser og uddannelser i personlig og spirituel udvikling.

Spirituel baggrund

Min spirituelle baggrund er primært formet og inspireret af  meditative retreats, kurser og direkte møder med den indiske mystiker Osho, og spirituelle lærere som A.H. Almaas, Sharada Ma, Mooji, Adyashanti og Eckhardt Tolle. 

De sidste 20 år har jeg modtaget træning i meditation, mindfulness, nærvær, tilknytningstraumer, indre barn og essensarbejde af A.H.Almaas, (spirituel lærer fra USA). Det har haft stor indflydelse på såvel min personlige som spirituelle udviklingsproces.

Det er baggrunden for at jeg idag er kendt for at have en psyko-spirituel indfaldsvinkel i mit professionelle arbejde som både underviser, coach og psykoterapeut.

Det vigtigste og mest forvandlende møde jeg har oplevet har været mit møde tilbage i `85 til `90 med den indiske mystiker Osho. Det åbnede mit hjerte og min spirituelle søgen efter ”det inderste”/ ”The inner beloved”, som mange digtere kalder det. Mit liv ændrede sig fundamentalt og blev til en glædesfuld indre rejse, med fordybelse, medfølende klarhed, værdsættelse og taknemmelighed

Certificeringer

 • 2016-2018  Certificeret SOMA – Praktitioner.
 • 1996-2016  Fortløbende psyko-spirituel træning og supervision hos den spirituelle lærer A. H. Almaas, Ridhwanskolen, ”Diamond Approach”, Essensarbejde, Californien, Holland og Tyskland
 • 2015  Certificeret Stress Coach, NLP Huset
 • 2014  Certificeret ID-Life Coach, ID-Academy
 • 2010  Certificeret SE- Somatic Experiencing/SE-TraumeTerapi, udviklet af Peter Levine, USA
 • 2005  Enneagram Practitioner, Makani International, NLP Huset
 • 2001  Certificeret NLP Træner og Coach hos Makani International, NLP Huset
 • 1998  Certificeret NLP Practitioner og NLP Master Practitioner, Dansk NLP Institut
 • 1996  Uddannet psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeut Forening
 • 1988  Certificeret og uddannet i Osho Commune International, Indien, indenfor NLP, Coaching,  Mindfulness instruktør, Childhood Deconditioning, Co-dependency, Primal- og “Indre Barn” Terapi af bl.a. John Bradshaw, og Rebalancing, dyb bindevævsmassage
 • 1987  Krop og Gestalt Terapi, D.I.G., Dansk Institut for Gestalt og Kropsterapi
 • 1985  Certificeret som Instruktør og Massagelærer i Healings-massage, Nordlyscentret.

Kasha er medlem af 

 • Dansk Psykoterapeut Forening 
 • SE- foreningen i Danmark 
 • Healer- Ringen 
 • RAB godkendt som Registreret Alternativ Behandler