Priser & praktik

Priser

1:1 Terapi og coaching

Klippekort med rabat
Et klippekort giver dig mulighed for at få rabat og det gælder op til et år, så du kan tage sessionerne i det tempo, der passer dig bedst. Du kan også vælge at booke dine sessioner som enkeltsessioner fra gang til gang. 60 minutters varighed

Enkelt session: kr. 1.600
Klippekort 5 sessioner, i alt kr. 7.500, incl. rabat. Du sparer kr. 500 

Individuelt forløb på 3 måneder 
Ring eller send en mail til mig på kasha@terapidervirker.dk for mere information.

Alle beløb betales enten kontant, med MobilePay eller over Netbank.                                                    
Reg: 0524 Kontonummer: 0000190909

Online terapi og coaching

Hvis du er forhindret i at møde op personligt eller bor langt væk, så er sessioner over ZoomSkype eller FaceTime en rigtig god løsning. Du sparer tid på transporten og kan have din Online session når det bedst passer dig.

NYT: Nu kan du også booke 30 minutters sparring, terapi, samtale eller coaching til kr. 800, hvis du lige står med noget akut eller en problemstilling du gerne vil have løst, her og nu.

Weekendkursus

Weekendkurserne afholdes over 2 ½ dag. Pris kr. 2.995

Ved tilmelding betales kr. 1.195, så du er sikret din plads på holdet. Restbeløbet på kr. 1.800 betales senest ved første kursusdag.

Samlet pakke

Et weekendkursus + et klippekort
Mange vælger at kombinere et weekendkursus med et klippekort. 

Begrænset antal pladser
Der er et begrænset antal pladser på kurserne, så tilmeld dig gerne i god tid.

Supervision

Supervision koster 850 kr. per time under uddannelse, ellers som kr. 1200
Supervision er først og fremmest for psykoterapeuter, men også for socialrådgivere, pædagoger, lærere og andre lignende faggrupper.

Parterapi

75 minutters varighed
Enkelt session: kr. 2.100
Klippekort 5 sessioner, i alt rabat på kr 500

Individuelt forløb

Ring eller send en mail til mig på kasha@terapidervirker.dk så tager vi en uforpligtende og samtale på ca. 30 min over Zoom, for at finde ud af, om dette skræddersyede forløb passer til dig.

Sted & transport

Terapien foregår i lyse og rolige lokaler i Charlottenlund, 2 min`s gå-afstand fra stationen og der er gode parkeringsforhold.

Enkelte dage giver jeg også terapi og coaching nær Rågeleje i Nordsjælland.

Du kan tage 1:1 sessioner og kurser både live med fysisk fremmøde eller online over zoom, skype eller FaceTime. Du får samme udbytte og flere muligheder på denne måde. 

Ofte stillede spørgsmål

De fleste der kommer i  terapi eller coaching er ganske normalt fungerende mennesker, som gerne vil have hjælp og støtte, når livet gør ondt. Det kan være pga. noget personligt eller arbejdsmæssigt, som får dem til at tvivle på sig selv og spænder ben for dem i deres hverdag. Mange kommer også for at blive klogere på sig selv eller deres parforhold, bryde nogle destruktive vaner og mønstre og for at vokse og udvikle sig som menneske. Flere søger også hjælp, når de oplever angst eller stress, så de kan komme ovenpå igen.

Som udgangspunkt kan du godt hvis det er en mildere form for medicin for eksempel antidepressiv medicin på grund af angst eller depression. Men det skal være i samråd med din læge og det vil sige at du skal have lægens godkendelse af at gå i terapi hos mig.

Som oftest kan du få en tid inden for et par uger, men i nogle perioder vil der være lidt ventetid, da mine terapeutiske og coachende forløb er meget eftertragtede. Jeg tager derfor ikke flere i terapi end jeg kan garantere der er den nødvendige tid til de forløb mine klienter ønsker.

Ja, jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening (MPF) og SE-foreningen i Danmark og følger foreningens etiske regler om tavshedspligt vedrørende alle personlige forhold erfaret under terapien. Du kan læse mere her.

Ja det kan du, men når du bestiller en tid hos mig så sætter jeg tiden af til dig og kan ikke give den til en anden, hvis du melder afbud meget sent. Derfor skal du melde afbud i god tid og senest 24 timer før vores aftale og så koster det dig ikke noget.
Hvis du afbestiller senere end 24 timer før vores aftale, så betaler du fuld pris for din tid, så ring gerne eller send en SMS i god tid, hvis du skulle være forhindret.