Selvværd & indre styrke

Bliv bedre til at elske og værdsætte dig selv

På dette kursus får du styrket din evne til at værdsætte og anerkende dig selv – præcis som du er.

Dato for næste kursus følger

Selvværd & indre styrke

Vær tro mod dig selv i alle henseender

Selvværd er noget de fleste mennesker har stor glæde af at styrke og få kigget på igen og igen, da vores selvkritik og udfordringer med selvværdet kan styre stort set alt i vores liv. 

Selvværd er en indre følelse af at være et værdifuldt menneske, som ikke behøver at skulle præstere eller bevise noget for at være ”god nok” eller værd at elske.

Som børn har vi en naturlig glæde over bare at være os selv, så hvorfor er det så svært for mange af os voksne at elske os selv nøjagtig som vi er?

Er du klar til at slippe kritikerens negative kraft og indflydelse? Vil du styrke dit selvværd, din selvrespekt og glæde over at være dig? Så kom med på kurset ”Selvværd og indre styrke”.

 

Tilmeld dig kurset

Din indre kritikers effekt

Alle dine selvværds problematikker udspringer fra din indre kritiker og forhindrer dig i at leve dig selv fuldt ud

Alt hvad der holder dig tilbage, får dig til at nøjes og tvivle på dig selv hænger sammen med din indre kritiker. Den har stor magt i mange menneskers liv da den blev skabt, da vi var ganske små og vi derfor har levet mere eller mindre ubevidst med den i rigtig mange år. Heldigvis kan alt hvad vi har lært, aflæres og det gælder også din indre kritiker.

Som barn kom du måske til at tro at der var noget galt med dig når du ikke blev set, hørt og anerkendt. Når du ikke blev modtaget i din glæde, var ked af det, blev kritiseret eller følte du var til besvær.

For nogle viser deres indre kritiker sig i form af manglende selvværd, negative tanker eller et meget stærkt kontrol-behov. Andre mærker dens forgiftende tilstedeværelse i form af selvkritik, utilstrækkelighed, stress eller selvtvivl. Alt sammen negative følelser og tilstande der tynger dig og overskygger dit selvværd og indre styrke.

Som barn var det ubærligt når vi ikke blev rost og elsket som det lille væsen vi var. Derfor tilpasser vi os, laver om på os selv og prøver at være en anden end vi er – i håbet om at blive anerkendt og elsket frem for at blive overset, kritiseret eller dømt ude. Dette mønster med at tro vi skal være en anden end vi er, påvirker og begrænser ofte vores trivsel og selvværd til langt op i vores voksenalder.

Med over 30 års erfaring genkender jeg hurtigt, når den indre kritiker er på spil. Og det er den meget ofte. Når vores indre kritiker taler til os, er der mange der tror, at det er noget de siger til sig selv. Men det er det faktisk ikke. Ikke direkte. Det er derimod en stemme fra fortiden. Det værste er, at den stemme har været med os så længe, at den ofte forgifter os ubevidst. Det gør den fordi vi sjældent rigtig hører HVAD den siger, men til gengæld mærker vi tydeligt effekten af den. En effekt, der forpester vores liv indtil vi begynder at arbejde med den og høre hvad den virkelig siger.

Det lærer du på kurset

Er du klar til at vende selvkritik og tvivl til kærlighed og klare grænser?

På kurset vil du lære at opbygge din evne til nærvær og det at kunne rumme dig selv og dine følelser, for derigennem at få kontakt til din egen essens. For netop det at finde ind til din essens – din kerne – dit kraftcenter, er helt afgørende for at kunne slippe din indre kritiker.

Når du finder ind til din essens, beskriver mange kursister det som ”at finde hjem til sig selv”. Du finder så at sige, din egen indre kerne. En værens-form og et sted i dig, der altid er tilgængeligt og hvor du kan hive uanede mængder styrke, glæde og stabilitet frem.

På kurset vil du komme til bunds i din indre kritiker, hvor den stammer fra og hvordan den påvirker dit selvværd. Men du vil også lære at kontrollere den og dermed frigøre dig selv fra den begrænsende og destruktive effekt den har i dit liv.

Det gør du nemlig, når du lærer dine grænser at kende, mærker og udtrykker dine behov og dermed opnår en ny form for selvkærlighed. Alt sammen øvelser og redskaber som du lærer og dermed tager med dig til evig tid. 

Manglende tro på dig selv har store konsekvenser for din livskvalitet, din selvopfattelse og glæde ved at være dig. Derfor vil du gennem den særlige kombination af oplæg, øvelser, guidede rejser, indre barn og essens arbejde få redskaber, selvindsigt og nye strategier til at blive et langt gladere, mere frit og selvkærligt menneske.

Jeg bruger min personlige som faglige erfaring med hvor direkte og dybt forandrende arbejdet med indre barn- og essens metoden er. Jeg har fået lov at hjælpe tusindvis af mennesker til større livskvalitet og selvværd på mine mange kurser, uddannelser og individuelle forløb over de sidste 30 år.

”Hvis vi ikke tager kærligt hånd om vores “indre barn” så styrer og forgifter det vores voksenliv på smertefulde og uhensigtsmæssige måder.”

”På kurset lavede vi en masse indsigtsfulde og fordybende øvelser, hvor vi fik vores selvkritik og manglende tro på os selv op i lyset og vi så, hvordan det havde dybe rødder tilbage i fortiden. Vi lærte også hvordan vi i stedet kan begynde at værdsætte og anerkende os selv dybt indefra og hvordan vi naturligt kan få kontakt til vores selvværd.”
Eva, HR konsulent

Praktisk information om "Selvværd og indre styrke" kurset

Alle kurserne kan tages som enkeltstående kurser i den rækkefølge der passer dig bedst eller som et sammenhængende forløb. Du vil hver gang få nye indsigter, større selvværd og en mere kærlig tilgang til den sjæl du dybest set er.

Tider

Fredag kl.: 17.00-20.00
Lørdag kl.: 10.00 – 17.00
Søndag kl.: 10.00 – 16.00

Sted
Kurset foregår i Charlottenlund, 2 min. fra stationen og fri parkering lige i nærheden.

Pris
Din investering i dig selv er kr. 2.695 pr kursus. 

I prisen er der lidt formiddagsbrød og frugt, kaffe og te i pauserne, men frokosten står du selv for. Den kan både medbringes eller købes på en af de nærliggende caféer.

Et weekendkursus + et klippekort
Mange vælger at kombinere kurset med individuel terapi, da det hurtigt skaber vedvarende ændringer og giver et stort udbytte. Køber du et klippekort til 5 gange individuel terapi eller coaching, sparer du kr. 500 og kortet kan bruges i op til et år. På den måde sikrer du dig fortsat støtte og mulighed for at fordybe og integrere weekendens mange indsigter og processer. 

Begrænset antal pladser
Da det er vigtigt for mig at du får det optimale udbytte ud af kurset er der et begrænset antal pladser på kurserne, så tilmeld dig gerne i god tid, da kurset generelt er meget efterspurgt.

Tilmeld dig kurset

*Efter tilmelding vil du modtage en bekræftelse på e-mail med yderligere information om kurset, samt en faktura.

Anbefalinger fra klienter