Gratis webinar

Boost dit selvværd
3 dage

Og skab det liv du drømmer om

Et lavt selvværd påvirker dit liv på flere måder, end du måske selv er klar over. Det kan komme til udtryk i dine relationer, dit parforhold eller i din karriere.

Kom med på disse 3 dage helt gratis og opdag, om dit selvværd bremser dig i at leve det liv, du drømmer om – og få tips og værktøjer til at ændre det her og nu!

Måske kender du til følgende?

Er du klar til at ændre på det?

Tag det første skridt til et sundere selvværd

Gratis webinar til dig,
der er træt af at sidde fast i gamle mønstre

4. 6. og 8. december
kl. 19.30-21.00

Kender du det, at du brændende ønsker dig at opnå noget i dit liv, men samtidigt er det som om, at noget i dig modarbejder din vej til målet? Måske du gerne vil i bedre form, men hver gang du beslutter dig for at træne, føler du dig uoplagt og udskyder til en anden dag? Eller du vil blive bedre til at sige fra i dine relationer eller på arbejdet, men alligevel tager du gang på gang dig selv i, at sig “ja”, hvor du egentlig ville sige “nej”? Måske er du i et parforhold, hvor du føler tingene er “ok”, men inderst inde er du ikke helt glad? Eller du er single og oplever, at “der nok ikke er nogen derude, der passer til dig”? 
Disse eksempler bunder som regel i dårligt selvværd, og så snart vi begynder at arbejde med os selv og styrke vores selvværd, vil vi nemmere kunne handle og vælge de ting til i vores liv, som gavner og gør os lykkelige.

Jeg har mere end 35 års erfaring med at hjælpe mennesker til bedre selvværd, og jeg brænder for at dele min viden med dig - Fordi jeg ved, at det vil gøre en forskel!

På disse 3 dages gratis webinar vil jeg trække på de mest effektfulde teknikker, jeg bruger, som er en unik fremgangsmåde, jeg bruger til at forvandle de negative mønstre og tankegange til styrke og selvværd. 

Hvad er dit udbytte af de 3 dage?

Kasha Hansen psykoterapi

Ses vi online?

Jeg har altid interesseret mig for selvudvikling og heling af de ting, der forhindrer os i at værdsætte og anerkende os selv fuldt ud. Min egen udviklingsproces, livserfaring og de mange redskaber og terapiformer der virker, – har været en stor støtte til at hjælpe andre mennesker med at vende deres udfordringer eller livssmerter til styrke, læring og selvkærlighed.

Jeg håber du kommer med, så jeg kan hjælpe dig igang med din personlige udvikling på disse 3 dage.

Jeg glæder mig til vi ses online!

De kærligste hilsner,

Kasha

Tilmeld dig kurset

Testimonials fra klienter & kursister

"Kurset var for mig en befrielse"

Jeg kom uden forventning. Kurset var for mig en befrielse, kontakten til mig selv, var vidunderlig. Ting der har tynget mig i årevis, blev ligegyldige. Jeg har en fornemmelse af at have sluppet tungt materiale. Da jeg gik fra forløbet var det med glæden som nyvunden ledsager. Jeg er så inspireret af den måde du arbejder på Kasha, dit udgangspunkt i essensen, inden vi bevæger os ind i det emotionelle lag, giver en dybde og meningsfuldhed, som jeg aldrig tidligere har oplevet i selvudviklingsarbejdet. Ting giver pludselig mening. Tak for det.
Marie

"Jeg får mere ud af hvert minut"

Jeg følte at jeg havde alt for travlt, at jeg ikke havde tid til at gå i terapi, men jeg fandt ud af at jeg fik mere tid, mere kvalitetstid. Jeg var i istand til at udnytte tiden meget bedre, fordi jeg fik indblik i mine mønstre, både tankemæssigt og følelsesmæssigt og pludselig spildte jeg ikke tiden mere. Jeg får mere ud af hvert eneste minut. Jeg lever intenst i nuet…..
"F"
Filminstruktør

"Jeg kan aktivt bryde gamle mønstre"

Mit forløb med Life Coach Kasha Hansen har været fantastisk. Forløbet gav mig en vigtig indsigt om hvordan fortiden prægede min adfærd i nutiden, og dermed begrænsede mine handlemuligheder. Bevidstheden om de adfærdsmønstre har øget min selvforståelse, og gjort at jeg aktivt kan bryde de gamle mønstre. Det betyder, at jeg nu bedre kan stå ved mig selv, sige til og fra i stedet for at holde mig tilbage og deltage mere aktivt med mine omgivelser, både i mit arbejde og med min familie. Hele forløbet har været et uvurderligt bidrag til mit liv.
Troels
Erhvervsleder