Parterapi
- Sammen eller individuelt

Parterapi er en fin måde at styrke dit parforhold og din evne til at skabe kærlighed og intimitet. Du får redskaber til at håndtere de udfordringer og konflikter der igen og igen forhindrer dig i at have det parforhold, det kærligheds- og familieliv du ønsker og længes efter.

Oplever du...

Book en session eller en gratis afklarende samtale i min kalender, og lad os få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre.

Parterapi

Ønsker du mere intimitet og nærvær- Som single, kæreste eller ægtefælle?

Parterapi er en fin måde at styrke dit parforhold og din evne til at skabe kærlighed og intimitet. Du får redskaber til at håndtere de udfordringer og konflikter der igen og igen forhindrer dig i at have det parforhold, det kærligheds- og familieliv du ønsker og længes efter.

Book en gratis afklarende samtale, og lad os få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig/jer videre.

Parterapi

Ønsker du mere intimitet og nærvær? Både som single, som kæreste eller ægtefælle? ​

Kærlighed, parforhold, familieliv og nære relationer er udfordrende for de fleste af os, da det er her alle vores roller, mønstre, forventninger, usikkerheder, længsler og håb dukker op.

Hvad er parterapi?

Kærlighed, parforhold, familieliv og nære relationer er udfordrende for de fleste af os, da det er her alle vores roller, mønstre, forventninger, usikkerheder, længsler og håb dukker op.

Parterapi af en professionel parterapeut virker, fordi du får tid, rum og støtte til at udforske og forstå, hvorfor du føler og reagerer som du gør. Sammen med et menneske der er uddannet og trænet i at være nærværende og tilstede, får du indsigter i årsagerne bagved dine reaktioner og handlemønstre, så kan du lettere gøre noget ved det. 

Hos mig bliver du lyttet til og dine tanker og følelser bliver taget alvorligt. Du får styrket din evne til at skabe det parforhold eller det familieliv, du drømmer om. Du vil få hjælp til at forløse og bearbejde nogle af de bagvedliggende årsager til dine reaktioner og mønstre.

Hvorfor gå til en parterapeut?

Kærlighed, parforhold, familieliv og nære relationer er udfordrende for de fleste af os, da det er her alle vores roller, mønstre, forventninger, usikkerheder, længsler og håb dukker op. 

Vi længes efter intimitet, glæde og nærvær og alligevel oplever rigtig mange, at det ikke altid er helt let at skabe det kærlighedsliv og de relationer, vi dybest set ønsker os og drømmer om.

Jeg har mere end 35 års erfaring med at hjælpe mænd og kvinder til et mere glædesfyldt, dybt og inderligt parforhold, hvor kærlighed og respekt for hinanden er en selvfølge. Det betyder ikke, at man aldrig kan skændes eller være uenige, men at man vokser/udvikler sig med det og grundlæggende støtter og elsker hinanden. Jeg hjælper også par og familier som ønsker at skilles – med at afslutte forholdet på en god og ordentlig måde.

Hvornår skal man gå i parterapi?

Typiske udfordringer og negative mønstre i parforholdet

Ring på 21240068

eller book en session i min kalender allerede i dag!

Der er meget på spil, når vi åbner os for et andet menneske

Mange af vores udfordringer og temaer i kærlighedslivet eller mangel på samme, stammer mange gange helt tilbage til de allerførste prægninger/oplevelser vi havde som barn. Om kontakten, atmosfæren og omgivelserne var trygge eller utrygge? Om der var var omsorgssvigt, skænderier og vold eller manglende opmærksomhed og ros. Om vi blev set, hørt og elsket som det lille menneske vi var eller vi kom til at føle os forkerte og utilstrækkelige?

Hvad snakker man om i parterapi?

Vi er ikke altid bevidste om hvad der rører sig i os, når vi reagerer uhensigtsmæssigt og f.eks. skælder ud på vores partner eller på vores børn, når vi egentlig ikke ønsker det. Eller vi mister vores selvstændighed/selvrespekt og går ind i forskellige følelser som utilstrækkelighed, skyld, skam, angst for at miste eller følelsen af ikke at være elskelig eller god nok.

Netop derfor er det så vigtigt at få bearbejdet disse følelser af selvkritik, angst og mindreværd, som begrænser og styrer vores voksenliv, indtil vi tager kærlig hånd om det. 

Ønsker du at få et rigere, mere kærligt og glædesfyldt forhold til dig selv, din kæreste eller ægtefælle? – så kontakt mig el book en uforpligtigende og  gratis afklarende samtale her.

Hvilken form for parterapi behøver du?

Som parterapeut arbejder jeg med parterapi, hvor begge parter kommer samtidig, men ofte også med individuel parterapi 1:1 enkeltvis i første omgang. Mange har brug for at arbejde enkeltvis og alene med de udfordringer og problematikker de møder, – enten i deres eksisterende familie-eller parforhold eller som single, der har et dybt ønske om intimitet og kærlighed sammen med en partner. 

Årsagerne bagved de udfordringer mange par og singler møder i kærlighedslivet skyldes meget tidlige tillidsbrud, omsorgssvigt eller traumer, som er skyld i de konflikter eller kriser, man møder i de nære relationer. Og her er det min erfaring at det giver det største udbytte at bearbejde dem hver for sig med individuel 1:1 parterapi. Og så evt. senere komme sammen hvis det føles rigtigt for begge parter.

Ønsker du at...

Jeg har mange single mænd og kvinder som ønsker at finde en kæreste, men som synes det er svært og at noget holder dem tilbage.

-gøre dig klar til et ligeværdigt kærlighedsforhold.

-blive bedre til at håndtere konflikter, udtrykke deres behov og ønsker, blive bedre til at sætte grænser og være sårbare, der hvor det til tider kan være svært. 

-få styrket deres evne til at åbne sig for en dybere relation og kunne give og modtage på en åben og kærlig måde uden at miste sig selv.

-komme ud af gamle mønstre og roller, såsom altid at skulle være den stærke eller den der behager alle andre. Eller altid være den der higer efter kærlighed eller omvendt være den der altid skubber væk.

Som parterapeut oplever jeg hvor stor en lettelse det kan være at forstå sig selv og sin partner på et langt dybere niveau og opleve hvordan det er muligt at komme bagom de mønstre, roller og konflikter der ofte opstår, når man ikke kan dele det mere intime og nære rum med hinanden. 

Læs mere om hvad jeg tilbyder

Læs mere om
hvad jeg tilbyder

Den sjælelige og spirituelle dimension i al selvudvikling, har altid haft stor betydning for mig, både personligt og professionelt, og præger min tilgang til enhver problemstilling. Her kan du læse mere om, hvad jeg som psykoterapeut og coach i Charlottenlund tilbyder at hjælpe dig med.

Terapi der virker

Kurser

Jeg tilbyder løbende kurser med fokus på at øge dit selvværd.

kasha hansen

Om Kasha Hansen

Læs mere om mig og min baggrund inden for terapi og selvudvikling.

Holistisk-Behandling-2E.jpg

Sessioner

Læs mere om de
forskellige typer sessioner jeg kan tilbyde.

Tag det første skridt...

Book en uforpligtende samtale og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.
Kontakt mig allerede i dag på (+45) 21 24 00 68 eller skriv en mail til mig på kasha@terapidervirker.dk

Anbefalinger fra klienter