Kontakt

Psykoterapeut, LifeCoach, Mentor & Parterapeut

Jeg har 30 års erfaring indenfor ledelse og selvudvikling. Jeg har arbejdet som selvstændig psykoterapeut, parterapeut, underviser og LifeCoach siden ’87, og været ejer og leder af Oasen,” Kursuscentret for personlig og spirituel udvikling”.

Gennem mine kurser, uddannelser og individuelle forløb, har jeg haft den store glæde at kunne hjælpe hundredevis af mennesker til et liv med større selvværd, livskvalitet og evne til at skabe betydningsfulde og positive forandringer, personligt som karrieremæssigt.

Du er altid velkommen til at kontakte mig...

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller gerne vil tilmelde dig et kursus, en session eller et forløb. Mine kontaktinformationer finder du nedenfor, hvor du kan vælge at skrive eller ringe til mig.

Jeg bor i hjertet af Charlottenlund, tæt på både cafeer, skov og strand, så du har altid mulighed for at sætte dig ind på en af de mange hyggelige cafeer før eller efter din session – og du kan også gå dig en lille tur i ”Forstbotanisk have” (tæt ved stationen) med spændende træer og beplantninger fra hele verden.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Telefon

(+45) 21 24 00 68

Adresse

2920 Charlottenlund