Gratis afklarings-samtale

Føler du, at du sidder fast i livet?

Afklaringssamtalen har det formål at få dig videre fra der, hvor du er i dag til hvor du gerne vil hen - uanset hvad din udfordring er lige nu.

Book en afklarende samtale, hvor du får:

Kasha Hansen

Specialist i selvværd, essensarbejde,
“indre barn”, traume terapi, forældre- og parforholds problematikker, angst, stresshåndtering og personligt lederskab.

Hvad er en
afklarings-samtale?

Føler du, at du sidder fast og ikke rigtigt kommer videre? I dit parforhold? Karrieremæssigt? I din personlige udvikling? Måske kæmper du med tvivl på dig selv, stress eller angst? Eller er der noget i dit liv, du bare gerne vil have sparring på? 

Som specialist indenfor SE- traumearbejde, indre barn, stresshåndtering og parterapi har jeg 35 års erfaring med at hjælpe mennesker, mænd og kvinder til større selvværd, glæde og selvtillid. Lige der, hvor der er et ønske om forandring. 

Jeg giver dig dels mit bud på, hvad dit næste skridt kunne være og et bud på, hvordan jeg kan hjælpe dig videre. Samtalen er helt uforpligtende, og kan bidrage til din personlige udvikling, uanset om du ønsker at arbejde videre med mig eller på egen hånd.

Du bestemmer selv, hvilken tid der passer dig bedst, og du kan booke med det samme via min kalender på nedenstående link.

Tryk på knappen og book den tid, der passer dig bedst. Når du har gjort det får du en bekræftigelse, hvor jeg stiller dig et par enkle men vigtige spørgsmål. Svar på spørgsmålene inden vi tales ved. Så sikrer vi at du får mest muligt ud af den tid vi har sammen. På selve dagen ringer jeg dig op.

Husk vores samtale er uforpligtigende og du bestemmer om du gerne vil arbejde videre med mig bagefter. 

Hvordan foregår samtalen?

Afklarings-samtalen foregår over telefonen og er på 20-25 min. og har det formål at få dig videre fra der hvor du står idag, til der hvor du gerne vil hen. At få større klarhed og hjælpe dig med de udfordringer, der fylder i dit liv og som du gerne vil gøre noget ved.

Vi vil sammen se på dine udfordringer og hvad du ønsker at få ud af dit liv. Jeg danner mig et overblik og kommer med mit bud på, hvordan du efter min mening bedst kan komme videre i din proces. Til sidst fortæller jeg dig også hvilken terapiform, jeg vil anbefale dig og som vil gavne dig bedst, hvis du ønsker at gå mere i dybden med din egen udviklings proces.

Samtalen er gratis og helt uforpligtende. Ønsker du efterfølgende at starte i et forløb hos mig, er du meget velkommen, men samtalen kan også stå alene og måske være en øjenåbner for dig.

For at bruge vores tid sammen optimalt, anbefaler jeg at du udfylder et spørgeskema, som du kan downloade nedenfor og sende mig på mail kasha@terapidervirker.dk senest 24 timer før vores samtale. 
Det er helt valgfrit og blot et tilbud, der også kan hjælpe dig med at reflektere og indsnævre det, du ønsker at arbejde med på forhånd.