Gratis afklarings-session

Skal jeg hjælpe dig videre?

Afklarings-sessionen har det formål at få dig videre fra der hvor du er i dag til hvor du gerne vil hen - uanset hvad din udfordring er lige nu.

Er du træt af at lade dig styre af mønstre og vaner, der ikke giver dig de resultater og det liv, du ønsker? Eller er der noget i dit liv som stresser dig følelsesmæssigt eller som gør for ondt på sjælen til at det kan fortsætte? 

Ønsker du i stedet at få det bedre med dig selv, styrke din indre kerne og kunne anerkende og værdsætte dig selv, som det unikke og smukke menneske du i virkeligheden ER? 

Og vil du gerne have min feedback på, hvad jeg vil anbefale dig at gøre som det næste skridt?

Så er denne gratis afklarings-session nyttig for dig!

Hvad er en
afklaringssession?

Afklarings-sessionen har det formål at få dig videre fra der hvor du står idag, til der hvor du gerne vil hen. At få større klarhed og hjælpe dig med de udfordringer, der fylder i dit liv og som du gerne vil gøre noget ved.

Vi vil sammen se på dine udfordringer og hvad du ønsker at få ud af dit liv. Jeg danner mig et overblik og kommer med mit bud på, hvordan du efter min mening bedst kan komme videre i din proces. Til sidst fortæller jeg dig også hvilken terapiform, jeg vil anbefale dig og som vil gavne dig bedst, hvis du ønsker at gå mere i dybden med din egen udviklings proces.

Sessionen er gratis og helt uforpligtende. Ønsker du efterfølgende at starte i et forløb hos mig, er du meget velkommen, men sessionen kan også stå alene og måske være en øjenåbner for dig.

Hvordan foregår det?

Når du har tilmeldt dig via linket nedenfor vil du blive kontaktet af mig indenfor 48 timer. For at bruge vores tid sammen optimalt, anbefaler jeg at du udfylder et spørgeskema, som jeg sender dig inden session, hvis du ønsker dette. Det er helt valgfrit og blot et tilbud, der også kan hjælpe dig med at reflektere og indsnævre det, du ønsker at arbejde med på forhånd.

Vi kan aftale nærmere om hvorvidt du ønsker spørgeskemaet eller ej, når jeg ringer til dig for at aftale et tidspunkt for vores session. Sessionen foregår telefonisk og varer 20-25 min., hvor vi har fuldt fokus på din situation. 

Du tilmelder dig til din gratis afklarings-session blot ved at udfylde formularen nedenfor:

Hent min populære gratis guide:

6 trin til frihed og større selvværd

Bliv klogere på dig selv og hvad du kan stille op, når selvkritik og tvivl fylder for meget i dit liv. Du vil samtidig blive tilmeldt mit nyhedsbrev med tips til din personlige udvikling, som mange læsere allerede har haft stor glæde af.

Du kan til enhver tid afmelde dig.

Anbefalinger fra klienter