Gratis afklarings-samtale

Føler du, at du sidder fast i livet?

Den gratis samtale vil hjælpe dig til at få mere klarhed over din situation og hvad der skal til for at komme videre.

Book en afklarende samtale, hvor du får:

Kasha Hansen

Specialist i selvværd, essensarbejde,
“indre barn”, traume terapi, forældre- og parforholds problematikker, angst, stresshåndtering og personligt lederskab.

“At gå i terapi hos Kasha har været den bedste gave til mig selv. Efter få gange mærkede jeg en stor forskel ved at arbejde med mit indre barn. Kasha er støttende, guider og forstår at holde mig fast og gennemskue hvad det handler om.Jeg har gået meget i terapi tidligere, men det er første gang, at jeg er nået ned til roden af mine problematikker og udfordringer. Nu kan jeg endelig få løsnet op for dem.”

Anna, 45 år

Hvad er en gratis
afklarings-samtale?

Føler du, at du sidder fast og ikke rigtigt kommer videre? I dit parforhold? Karrieremæssigt? I din personlige udvikling? Måske kæmper du med tvivl på dig selv, stress eller angst? Eller er der noget i dit liv, du bare gerne vil have sparring på? 

Som specialist indenfor SE- traumearbejde, indre barn, stresshåndtering og parterapi har jeg 35 års erfaring med at hjælpe mennesker, mænd og kvinder til større selvværd, glæde og selvtillid. Lige der, hvor der er et ønske om forandring. 

Jeg giver dig dels mit bud på, hvad dit næste skridt kunne være og et bud på, hvordan jeg kan hjælpe dig videre. Samtalen er helt uforpligtende, og kan bidrage til din personlige udvikling, uanset om du ønsker at arbejde videre med mig eller på egen hånd.

Du bestemmer selv, hvilken tid der passer dig bedst, og du kan booke med det samme via min kalender på nedenstående link.

Tryk på knappen og book den tid, der passer dig bedst. Når du har gjort det får du en bekræftigelse, hvor jeg stiller dig et par enkle men vigtige spørgsmål. Svar på spørgsmålene inden vi tales ved. Så sikrer vi at du får mest muligt ud af den tid vi har sammen. På selve dagen ringer jeg dig op.

Husk vores samtale er uforpligtende og du bestemmer om du gerne vil arbejde videre med mig bagefter.

Hvordan foregår samtalen?

Afklarings-samtalen foregår over telefonen og er på 20-25 min. og har det formål at få dig videre fra der hvor du står idag, til der hvor du gerne vil hen. At få større klarhed og hjælpe dig med de udfordringer, der fylder i dit liv og som du gerne vil gøre noget ved.

Vi vil sammen se på dine udfordringer og hvad du ønsker at få ud af dit liv. Jeg danner mig et overblik og kommer med mit bud på, hvordan du efter min mening bedst kan komme videre i din proces. Til sidst fortæller jeg dig også hvilken coaching eller terapiform, jeg vil anbefale dig og som vil gavne dig bedst, hvis du ønsker at gå mere i dybden med din egen udviklings proces.

Samtalen er gratis og helt uforpligtende. Ønsker du efterfølgende at starte i et forløb hos mig, er du meget velkommen, men samtalen kan også stå alene og måske være en øjenåbner for dig.

Det er helt valgfrit og blot et tilbud, der også kan hjælpe dig med at reflektere og indsnævre det, du ønsker at arbejde med på forhånd.