Referencer

Anbefalinger fra klienter

"Jeg har fået afviklet mine dårlige vaner og begynder at få det liv jeg fortjener"

Jeg startede min rejse for ca. 10 år siden og søgte dengang hjælp til at finde mig selv hos en coach. Jeg ønskede meget mere ud af mit liv og jeg vidste mit potentiale var større. Jeg har siden da været igennem forskellige forløb hos diverse terapeuter, coaches og kognitive psykologer, men min udvikling tog først fart, da jeg deltog på Kasha´s indre barn kursus. Her har jeg blandet andet lært, at det er en dedikeret indsats, der skal til, for at få det liv du gerne vil have. Det er en investering i dig selv – ikke kun i en periode, men resten af livet. Kasha er yderst professionel og omsorgsfuld og arbejder nænsomt med at få kontakt til mit indre barn, så jeg kan frigøre og heale sår fra barndommen. Jeg har nu været i gang med forløbet et års tid og jeg er blevet meget mere bevidst om mine handlingsmønstre og overbevisninger. Det har hjulpet mig til at få afviklet mine dårlige vaner og begynde at få det liv jeg fortjener. Jeg har valgt en kombination af samtaleterapi alene med Kasha og gruppeterapi, hvilket giver mig kæmpe udbytte efter hver session / weekend. Af hjertet tak til Kasha for at hjælpe mig nænsomt og skånsomt gennem denne rejse. Pia Petersen
Pia Petersen
Executive Assistent

"Kasha har hjulpet mig med min personlig vækst”

Som HR direktør i en af Europas hurtigst voksende virksomheder, og som pårørende til psykisk syge familiemedlemmer, er det fantastisk og nødvendigt for mig at arbejde sammen med Kasha Hansen. I en hverdag hvor der kræves rigtig meget af mig, både fra familiemedlemmer, medarbejdere og en virksomhedsbestyrelse, har jeg i tæt samarbejde med Kasha, ganske enkelt fået mere luft, tid og plads til at kunne fuldføre mine opgaver. Takket være Kasha´s behandling, hjalp jeg min arbejdsgiver med at få 2 priser: Ernest & Young "Entrepreneur of the year”, og Connect Danmark´s “Årets Vækstskaber”. Og på et år vækstede jeg min arbejdsplads fra 130 medarbejdere til 300 - ikke nogen lille og nem opgave. Kasha har også hjulpet mig med min personlig ”vækst” og jeg fik udgivet bogen ”Skyggen fra P”, der handler om min rejse som pårørende til psykisk syge. Sammen med Kasha har jeg været på rejse, mens det har været mig og min proces, der har været i centrum.

"Fokus på min kerne og overskud"

Hun har hjulpet mig med at slippe mine begrænsninger, så den jeg er ….. det jeg kan, har fået lov til at komme til udtryk og blive afspejlet i mine daglige aktiviteter og relationer. Med fokus på min kerne, har jeg fået ro og hvile i hverdagen, og det giver overblik og grounding, - elementer der er nødvendige hvis jeg skal excellere. Med Kasha´s store erfaring og viden om terapi, essentiel psykoterapi og coaching, har jeg i dag større bevidsthed om mig selv og mine mønstre, og det har givet livskvalitet, rummelighed og overskud. Om det er af personlige eller karrieremæssige årsager, - er der god grund til at opsøge Kasha. Rejsen er hård … men du vil begynde at leve dit liv anderledes og skabe dramatisk positiv forandring. Hvis du har spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til mig.
Aki Palikaras
Aki Palikaras

"Fandt tilbage til min indre styrke"

Det var en kæmpeudvikling, jeg oplevede på Mindfulness forløbet. Jeg blev meget mere nærværende både overfor mig selv samt overfor mine omgivelser. Tak for et fantastisk kursus, hvor jeg fandt tilbage til min indre styrke.
Peter H
HR-Konsulent

"Jeg får mere ud af hvert minut"

Jeg følte at jeg havde alt for travlt, at jeg ikke havde tid til at gå i terapi, men jeg fandt ud af at jeg fik mere tid, mere kvalitetstid. Jeg var i istand til at udnytte tiden meget bedre, fordi jeg fik indblik i mine mønstre, både tankemæssigt og følelsesmæssigt og pludselig spildte jeg ikke tiden mere. Jeg får mere ud af hvert eneste minut. Jeg lever intenst i nuet…..
"F"
Filminstruktør

"Jeg er blevet en mere nærværende kunstner"

At blive coachet hos Kasha, har gjort mig til en meget mere nærværende kunstner. Kasha er ikke blot en coach som fortæller dig at du skal gøre dit og dat, derimod hjælper hun dig så nænsomt med at du selv kan finde ind til din egen kerne. At arbejde med hende har gjort mig mere fri på scenen, både kropsligt, musikalsk og kunstnerisk. Kasha henvender sig til alle, både dem der har brug for hjælp psykisk og dem der bare gerne vil blive klogere på sig selv fagligt eller i koncertsituationen. Hun er utrolig sød og ufattelig dygtig. Jeg kan på det allervarmeste anbefale Kasha Hansen.
Valdemar Villadsen
Klassisk sanger, debuteret fra solistklassen på DKDM, 2012

"Mange skridt ind i mig selv…" et forløb med stresscoaching

Jeg har været hos Kasha i forskellige forløb over mange år. På indre barn weekendkursus, i personlig udviklingsterapi, på 8 ugers mindfullnes-kursus og senest til stresshåndtering i forbindelse med at jeg havde fået hjernerystelse. Kasha har en tilgang til sindet, som er helt unik. Når jeg er til session hos Kasha føles det som jeg selv arbejder mig ind i mine lag. Kasha støtter mig undervejs og hjælper mig til at slappe af i kroppen og til at åbne op for det der kommer op. Kasha har meget erfaring som terapeut og det føles meget trygt at arbejde med hende. Kasha er særligt dygtig til stresstraumeterapi og håndtering af store følelsesmæssige udfordringer.

Hjernerystelse og stress

Jeg fik hjernerystelse for et års tid siden, og i den forbindelse var min krop i en meget stressbelastet tilstand. Kasha har hjulpet mig helt konkret med nogle værktøjer til at kunne forstå kroppens cyklus på en dag i forhold til kroppens behov for fred og ro mellem mine aktiviteter. Kasha har undervist mig i at kunne lokalisere min stress og få planlagt min dag i forhold til at kunne leve et balanceret liv med hjernerystelse. Det har givet mig meget ro at jeg har lært at håndtere de udfordringer jeg har med hjernerystelse, og dermed hele tiden også kunne komme i bedring i forhold til de symptomer, jeg har på hjernerystelsen. Jeg har i mange år arbejdet dybt ind i en større og dybere fred og ro i kroppen. Jeg har gennem terapien opdaget og erkendt de uhensigts-mæssige mønstre jeg har haft i forhold til mennesker i mit liv. Jeg har arbejdet ind i de konkrete problemstillinger der kan gøre, at jeg får angstlignende reaktioner. Følelser der påvirker mig dybt og som jeg nu har fået frem i min bevidsthed, så jeg kan forholde mig på en anden måde fremover og lære at bryde de reaktionsmønstre, der har været så ødelæggende for mig selv og til tider mine omgivelser.

"At opdage et rum med kærlige energi"

Det er meget befriende at komme igennem de lag, der beskytter krop og sjæl. Nænsomt og kærligt at tage fat på tingene som de naturligt dukker op. Forstå hvorfor jeg reagerer som jeg gør og derigennem være med følelserne på en ny måde. At turde være mig med alt det jeg rummer. Det er naturligt for mig hele tiden at søge dybere ind i den fred og ro der er inde i mig. At opdage det store rum af kærlig energi jeg rummer helt selv. Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Kasha, et menneske der er så sensitiv og kærlig. Det er gennem mit arbejde hos Kasha blevet meget nemt for mig at forbinde mig til min styrke og indre kærlighed til livet og det der er. Noget at det der er mest befriende ved at arbejde ind i mig selv er, at jeg mærker min egen klarhed og ægthed. Jeg har lært at mærke hvad jeg vil og ikke vil, hvad der er godt for mig og hvilken vej jeg ønsker at gå. Jeg føler at jeg har en enorm kilde til kærlighed og energi, som jeg kan dele med mine børn, kæreste, familie og venner. Jeg føler at jeg får det nemmere og bedre hele tiden i mine relationer til andre mennesker, fordi det er nemt for mig at være ægte og klar på alle planer. Jeg kan på det varmeste anbefale at give sig selv den gave at gå i terapi hos Kasha.
Elisabeth
Skolelærer

Book en session allerede i dag!