Fra selvkritik til selvaccept

Tøjl din indre kritiker og genvind kontrollen over dit liv

På dette kursus kan du lære at stoppe din indre selvkritik og stå stærkere i dig selv, så du kan opleve mere selvkærlighed, handlekraft og glæde i din hverdag

Næste kursus 2023

Få mere selvkærlighed, handlekraft og glæde

Selvkritik fungerer som en indre baggrundsstøj, der forpester ethvert øjeblik i dit liv. Med hjælp kan du lære at slukke for støjen og nyde den fantastiske ro, som det giver.

Oplever du nogle gange at du pludselig rammes af en frygt. En frygt for at være for meget, for lidt eller måske du frygter, du er uinteressant. Disse pludselige tilstande af ikke helt at være god nok, er levn fra din fortid, som har forankret sig i dig, som selvkritik og mindreværd. Heldigvis behøver du ikke leve med det.

På kurset ”Fra selvkritik til selvaccept”lærer jeg dig at kunne styre din indre kritiker og genvinde kontrollen over dit liv.

Kender du til oplevelsen af:

  • At somme tider reagere meget barnligt? Især i diskussioner?
  • At kritisere andre og/eller dig selv?
  • Ofte at sætte dig selv i anden række og have svært ved at udtrykke dine følelser og behov?
  • At være træt af at være hård ved dig selv eller være usikker, tvivle på dig selv og holde dig selv tilbage, i stedet for at handle på de ting du gerne vil og har lyst til?

Så vil du få meget ud af kurset ”Fra selvkritik til selvaccept,”da der uden tvivl er en indre kritiker i dit liv, som fylder alt for meget.

Tilmeld dig kurset

Få selvindsigt og gør det ubevidste bevidst

Når vores indre kritiker taler til os, er det faktisk en stemme fra fortiden

Når vi ikke har lært at kontrollere vores indre kritiker, kommer den ofte til at spænde ben for os i rigtig mange livsområder uden at vi er bevidste om det. På kurset gør jeg dig mere bevidst og lærer dig redskaber til at styre din indre kritiker og opnå den fred, ro og glæde det giver.

Det værste er, at den stemme har været med os så længe, at den ofte forgifter os ubevidst. Det gør den fordi vi sjældent rigtig hører HVAD den siger, men til gengæld mærker vi tydeligt effekten af den. En effekt, der forpester vores liv indtil vi begynder at arbejde med den og høre hvad den virkelig siger.

Du kender måske følelsen af at du midt i en samtale rammes af usikkerhed for om det du siger, er interessant for den du taler med? Eller måske deler du ikke dine meninger og input på jobbet? Sådanne situationer er oftest skabt af din indre kritiker, da den pludselig popper op og frembringer en masse ubehagelige følelser i dig.

Hos rigtig mange mennesker, er der en masse sætninger fra deres fortid, som definerer deres nutid, men som de ikke er bevidste om. Når jeg sammen med dig hiver det ubevidste frem, vil du opnå forløsende erkendelser og en følelse af ubegrænset styrke, når du vælger dine værdier og vælger at lade dem styre dig, så du kan få det liv du fortjener.

”Hvis vi ikke tager kærligt hånd om vores “indre barn”, vores fortid, så styrer og forgifter det vores voksenliv på smertefulde og uhensigtsmæssige måder.” (Sagt af den amerikanske familieterapeut John Bradshaw)

Lær om din barndoms ubevidste konsekvenser

Du kan med fordel supplere dette kursus med "kom tættere på dig selv" kurset

Ved du hvilke sætninger du lærte i dit barndomshjem, som stadig lever i dig?

  • ”Det er hårdt at tjene penge,”
  • ”Man skal yde før man kan nyde,”
  • ”Du skal ikke tro, du er verdens navle”

Sætninger som disse tre, har mange hørt utallige gange i deres barndom. Desværre er disse sætninger guf for vores indre kritiker, da de begrænser dig frem for at støtte dig.

Kurset ”Fra selvkritik til selvaccept,” suppleres optimalt sammen med kurset ”Kom tættere på dig selv”, da begge kurser ser på din barndoms ubevidste konsekvenser.
Kurserne tages hver for sig og kan endda tages i den rækkefølge du foretrækker, da de supplerer hinanden, men hver især har deres egne specifikke øvelser, guidede rejser og processer.

På alle kurser vil du få en masse redskaber, som du tager med dig, så du kan fortsætte med at skabe mere selvaccept og møde dig selv på en mere kærlig måde, når kritikeren popper op. 

På begge kurser vil du heale dine sjælelige ar fra fortiden med den særlige kombination af Indre Barn- og Essens terapi. Igennem disse metodeformer, vil du opnå en dybere forståelse for dig selv, så du kan blive et gladere, mere frit og selvkærligt menneske.

På kurserne bruger jeg min egen personlige erfaring med hvor direkte og dybt forandrende arbejdet med Essens- og Indre Barn metoden er. Jeg har fået lov at hjælpe tusindvis af mennesker, som jeg har haft på mine kurser, uddannelser og i individuelle forløb over de sidste 30 år.

Praktisk information om "Fra selvkritik til selvaccept" kurset

Datoer

Kurserne kan tages som enkeltstående kurser i den rækkefølge der passer dig bedst eller som et sammenhængende forløb. Du vil hver gang få nye indsigter, større selvværd og en mere kærlig tilgang til den sjæl du dybest set er.

Tider
Lørdag kl.: 10.00 – 17.30
Søndag kl.: 09.30 – 16.00

Sted
Kurset foregår i Charlottenlund, 2 min. fra stationen og fri parkering lige i nærheden.

Pris
Din investering i dig selv er kr. 2.895 pr kursus. 

I prisen er der lidt formiddagsbrød og frugt, kaffe og te i pauserne, men frokosten står du selv for. Den kan både medbringes eller købes på en af de nærliggende caféer.

Et weekendkursus + et klippekort
Mange vælger at kombinere kurset med individuel terapi, da det hurtigt skaber vedvarende ændringer og giver et stort udbytte. Køber du et klippekort til 5 gange individuel terapi eller coaching, sparer du kr. 500 og kortet kan bruges i op til et år. På den måde sikrer du dig fortsat støtte og mulighed for at fordybe og integrere weekendens mange indsigter og processer. 

Begrænset antal pladser
Da det er vigtigt for mig at du får det optimale udbytte ud af kurset er der et begrænset antal pladser på kurserne, så tilmeld dig gerne i god tid, da kurset generelt er meget efterspurgt.

Tilmeld dig kurset

*Efter tilmelding vil du modtage en bekræftelse på e-mail med yderligere information om kurset, samt en faktura.

Anbefalinger fra klienter