Befri dit indre barn

Befri dit indre barn - og lær at tro på dig selv som voksen

"Befri dit indre barn” er et udviklende kursus, hvor du lærer at værdsætte dig selv som voksen, tro på dig selv og forfølge dine drømme.

Tvivler du også på dig selv nogle gange? Så er du bestemt ikke alene, for de fleste af os tvivler på os selv fra tid til anden. Som du sikkert allerede ved, er årsagen bag tvivlen, at din indre kritiker er på spil! Din indre kritiker får dig nemlig til at tvivle på dig selv igen og igen.
Det er en frygtelig destruktiv og ødelæggende kraft, da den tynger dig og forhindrer dig i at være hele det fantastiske menneske du er. Årsagen er, at du inderst inde ikke tror på, at du er god nok præcis som du er og kritikeren får de værste følelser frem i dig. Følelser der dræner dig for al din unikke energi.

Derfor har jeg udarbejdet dette kursus fordi jeg ved, der er så mange mennesker, der lider i tavshed, ved ikke at acceptere og værdsætte dem de er. Det begrænser vores liv – først og fremmest ved at begrænse vores følelse af glæde og lykke.

Tilmeld dig kurset

Få en sammenhængende proces over 9 måneder

"Befri dit indre barn" forløbet kan både tages som et sammenhængende forløb eller som separate moduler.

“Befri dit indre barn” forløbet består af i alt tre moduler. Du kan vælge at tage et enkeltstående kursus med fokus på det, du har mest behov for at arbejde med nu og her, eller du kan tage hele forløbet, hvor du får du en sammenhængende proces.

Fælles for alle 3 moduler
Ligegyldigt hvilket af mine kurser du deltager på, vil de altid indebære guidede rejser og meditative øvelser, da der sker noget fantastisk, når vi får vores underbevidsthed til at hjælpe os med at arbejde med os selv.

Med 40 års erfaring er jeg i dag specialist i selvværd, Essensarbejde, ”Indre barn terapi”, Traume terapi, stresshåndtering og personligt lederskab. Al den erfaring drysser jeg ud af på alle mine kurser så du kommer til at blomstre og genfinde roen og styrken i at være den du er – uden at lade dig styre af begrænsende tanker og følelser.

Hvad tidligere deltagere har fået ud af forløbet

Her kan du læse, hvad tidligere deltagere synes om "befri dit indre barn" forløbet

”Før jeg begyndte at gå hos Kasha i et intensivt forløb, havde jeg slet ikke været klar over, hvor mange negative tanker, jeg havde om mig selv. Altid stod den samme tanke tilbage: At jeg ikke var god nok, at jeg ikke duede til noget og at jeg aldrig blev til noget. Det var en befrielse at lære, at det kun var tanker og ikke virkeligheden. Jeg lærte at kunne stoppe de nedadgående tankespiraler og identificerer mig ikke længere med dem. I stedet har jeg fået fat i mit selvværd og troen på mig selv. Det er et helt nyt liv”

– Helene L. – Kundechef

At være hos Kasha skal opleves! Det at være et sted fyldt af varme og omsorg gør, at ens personlige proces bliver favnet og forstået.- og så er det et sted jeg altid kan vende tilbage til, når jeg har lyst eller brug for at få støtte og vejledning til et nyt skridt eller en ny erkendelse.

– Nina – Sygeplejerske

Praktisk information om "Befri dit indre barn" forløbet

Forløbets tre moduler foregår hver især over tre dage: fredag, lørdag og søndag. Herunder kan du finde praktisk information omkring forløbet.

Datoer

”Det åbne hjerte” afholdes den 23.-25. oktober 2020.

De tre kurser kan ses som et sammenhængende forløb, men kan også tages som enkeltstående kurser i den rækkefølge der passer dig bedst.

Opstart af nye hold i januar 2021 – datoer følger.

Tider
Fredag kl.: 17 – 20
Lørdag kl.: 10 – 17
Søndag kl.: 10 – 16

Sted
Kurset foregår i Charlottenlund, 2 min. fra stationen og fri parkering lige i nærheden.

Pris
Din investering i dig selv er kr. 2.295 pr kursus. Hvis du tilmelder dig 2 eller 3 kurser samlet sparer du kr. 200 pr kursus og betaler kun kr. 2.095 pr kursus.

I prisen er der fredag aften en let lille anretning og lørdag/søndag lidt formiddagsbrød og frugt, kaffe og te i pauserne, men frokosten står du selv for. Den kan både medbringes eller købes på en af de nærliggende caféer.

Et weekendkursus + et klippekort
Mange vælger at kombinere et klippekort over min. 5 gange med et 2 ½ dages kursus som normalt koster kr. 2.295.

Vælger du denne løsning, opnår du yderligere rabat og sparer kr. 200 på selve kurset.

Begrænset antal pladser
Da det er vigtigt for mig at du får det optimale udbytte ud af kurset, opererer jeg med et begrænset antal pladser. Der vil være en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser, guidede meditationer, gruppearbejde, fælles opsamling og feedback, kognitiv terapi, psykoterapeutiske teknikker, meditation, nærværs-træning og ”Indre barn- og Essens” arbejde. Alt sammen øvelser og redskaber som du lærer og dermed tager med dig til evig tid.

Oplev terapi der virker hos Kasha Hansen på www.terapidervirker.dk

Modul 1
”Fra selvkritik til selvaccept”

Dato: 27 - 29 marts 2020

Fokus på kurset er:

  • Styrke dit nærvær og anerkende dig selv
  • Spotte dine begrænsende tanker og lære at stoppe dem
  • At gå fra selvkritik til større selvværd

Modul 2
”Selvværd og indre styrke”

Dato: 19 - 21 juni 2020

Fokus på kurset er:

  • Din forhold til styrke og evnen til at stå op for dig selv
  • Hvordan du heler de problematikker som har rødder tilbage i barndommen
  • Sårbarhed som åbenhed og reel styrke
pexels-photo

Modul 3
”Det åbne hjerte”

Dato: 23 - 25 oktober 2020

Fokus på kurset er:

  • Dit åbne hjerte
  • Tillid og kærlighed
  • Heling af dine sår og smerter​

Tilmeld dig kurset

*Efter tilmelding vil du modtage en bekræftelse på e-mail med yderligere information om kurset, samt en faktura.

Anbefalinger fra klienter