Kom tættere på dig selv

Lær at bryde ud af dine smertemønstre ved at heale dit indre barn og styrke dit selvværd

“Jeg kom uden forventning.
Kurset var for mig en befrielse, kontakten til mig selv, var vidunderlig. Ting der har tynget mig i årevis, blev ligegyldige. Jeg har en fornemmelse af at have sluppet tungt materiale.
Da jeg gik fra forløbet var det med glæden som nyvunden ledsager.”

- Marie, Kursusdeltager

Bremser du dig selv i at forfølge dine mål og drømme?

Kurset hjælper dig til at hele dine ar på sjælen, så du kan sætte dig selv fri

Hvis du gerne vil lære dig selv bedre at kende og få meget mere glæde og tilfredshed i dit liv, så vil du på dette kursus opleve, hvordan du kan heale din fortid og blive et mere helt menneske…

Kender du til oplevelsen af:

På dette eftertragtede kursus kommer du i kontakt med dit yngre jeg og derfra healer du dine livssmerter og finder ægte glæde ved at finde ind til din egen essens, som er din unikke kerne. Når du kommer hjem til dig selv på denne måde beskriver mange kursister det som “livsforandrende”.

Vi bærer alle på indtryk og minder fra fortiden, som stadig påvirker vores selvværd og de tanker vi har om os selv og verden. Den mest direkte vej til at komme tættere på dig selv er ved at heale din fortid, dit yngre jeg, – for at mærke ægte frihed og glæde som voksne.

”Hvis vi ikke tager kærligt hånd om vores “indre barn”, vores fortid, så styrer og forgifter det vores voksenliv på smertefulde og uhensigtsmæssige måder.” 

Sagt af den amerikanske familieterapeut John Bradshaw

Tilmeld dig kurset

Testimonials fra kursister

"Kurset var for mig en befrielse"

Jeg kom uden forventning. Kurset var for mig en befrielse, kontakten til mig selv, var vidunderlig. Ting der har tynget mig i årevis, blev ligegyldige. Jeg har en fornemmelse af at have sluppet tungt materiale. Da jeg gik fra forløbet var det med glæden som nyvunden ledsager. Jeg er så inspireret af den måde du arbejder på Kasha, dit udgangspunkt i essensen, inden vi bevæger os ind i det emotionelle lag, giver en dybde og meningsfuldhed, som jeg aldrig tidligere har oplevet i selvudviklingsarbejdet. Ting giver pludselig mening. Tak for det.
Marie

"Jeg er blevet meget bedre til at respektere mine grænser"

Kurset indre barn i kombination med 1:1 terapi har været medvirkende til, at jeg har fået startet på en personlig udviklings proces, som allerede nu har resulteret i nogle helt konkrete ændringer i mit liv. Jeg er blevet meget bedre til at respektere mine grænser og fortælle folk, hvad jeg godt kunne tænke mig. Tidligere var jeg bange for at blive afvist, når jeg udtrykte mine følelser og behov, men det er jeg ikke længere. Af hjertet tak.
Annemarie
Selvstændig

"Jeg kan aktivt bryde gamle mønstre"

Mit forløb med Life Coach Kasha Hansen har været fantastisk. Forløbet gav mig en vigtig indsigt om hvordan fortiden prægede min adfærd i nutiden, og dermed begrænsede mine handlemuligheder. Bevidstheden om de adfærdsmønstre har øget min selvforståelse, og gjort at jeg aktivt kan bryde de gamle mønstre. Det betyder, at jeg nu bedre kan stå ved mig selv, sige til og fra i stedet for at holde mig tilbage og deltage mere aktivt med mine omgivelser, både i mit arbejde og med min familie. Hele forløbet har været et uvurderligt bidrag til mit liv.
Troels
Erhvervsleder

Mød din underviser - Kasha Hansen

Gennem mine mere end 35 år som terapeut har jeg dagligt hjulpet mennesker til et liv med større kærlighed, glæde, indre ro og balance. Jeg brænder for at rykke mennesker, og det er en berigende proces at hjælpe et andet menneske til et bedre liv med evnen til at håndtere udfordringer, familie- og parforhold, livskriser eller genopbygge manglende tro på og kærlighed til sig selv.

Min egen udviklingsproces, livserfaring og de mange forskellige uddannelsesmæssige retninger, jeg har fordybet mig i, har på hver sin måde bidraget med erfaring og kompetence i mit professionelle arbejde som coach, traume-, par- og psykoterapeut. Gennem mine mange års erfaring med klienter og kursusvirksomhed har jeg udviklet en nænsom, dybdegående og virkningsfuld kombination af de bedste teknikker og redskaber indenfor psykoterapi, coaching, traume-, indre barn- og essens arbejde.

Det giver mig en solid ekspertise til at møde dig, lige dér hvor du er, og til at se flere lag i den problematik, du kommer med.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Specialist i selvværd, essensarbejde,
“indre barn”, traume terapi, forældre- og parforholds problematikker, angst, stresshåndtering og personligt lederskab.

Hvad får du ud af kurset?

Få de rette redskaber til at kunne anerkende og værdsætte dig selv

Efter kurset vil du opleve, at:

  • Vokse og blomstre som menneske og finde nye og bedre måder at være i verden på.
  • Have et styrket selvværd, mere handlekraft og kærlighed til dig selv.
  • Have redskaber til at stoppe de indre stemmer, der får dig til at tvivle på dig selv, være selvkritisk og holde dig selv og dit lys tilbage.
  • Kunne frisætte dig fra de tanker og selvbilleder, som har spændt ben og begrænset dig i dit voksenliv, uanset hvor meget succes og anerkendelse du har udadtil.
  • Finde hjem til dig selv, hjem til din indre kerne, din essens eller din sjæl, så du herfra kan skabe de relationer og det liv, du længes efter.
  • Du har fået effektive redskaber til at tage dig op på ”det næste niveau”, så du kan realisere og virkeliggøre de ting, du drømmer om.

”Kom tættere på dig selv” suppleres optimalt med kurset ”Fra selvkritik til selvaccept”, da begge kurser ser på din barndoms bevidste som ubevidste konsekvenser og følgevirkninger. Kurserne tages hver for sig og kan endda tages i den rækkefølge du foretrækker, da de supplerer hinanden, men hver især har de deres egne specifikke øvelser, guidede rejser og processer.

Hvordan er kurset bygget op?

Få redskaber til at møde dig selv på en kærlig måde...

Kurset består af en række oplæg, specifikke øvelser, guidede rejser og processer. På kurset vil du få en masse redskaber som du tager med dig, så du kan fortsætte med at skabe mere selvaccept og møde dig selv på en mere kærlig måde – også efter kurset.

På kurset ”Kom tættere på dig selv” vil du heale dine sjælelige ar fra fortiden med den særlige og dybtgående kombination af ”Indre Barn og Essens” arbejdet. Igennem denne proces vil du opnå en dybere selvforståelse, så du kan blive et gladere, mere frit og selvkærligt menneske.

Praktisk information om "Kom tættere på dig selv" kurset

Datoer

“Kom tættere på dig selv – Indre barn trin 1a” afholdes d. 6.-8. maj 2022.

Kurserne trin 1a og trin 1b kan tages som enkeltstående kurser i den rækkefølge, der passer dig bedst, eller som et sammenhængende forløb. Du vil hver gang få nye indsigter, større selvværd og en mere kærlig tilgang til den sjæl du dybest set er.

Tider

2 dages kurser

Lørdag kl.: 10.00 – 17.30
Søndag kl.: 09.00 – 16.30

2,5 dages kurser

Fredag kl.: 17.00-20.00
Lørdag kl.: 10.00 – 17.00
Søndag kl.: 10.00 – 16.00

Sted
Kurset foregår i Charlottenlund, 2 min. fra stationen og fri parkering lige i nærheden.

Pris og betaling
Senest 3 dage efter din tilmelding betales et depositum på kr.1.195, så du er sikret din plads. Senest ved første kursusdag betaler du restbeløbet på kr. 1.700. Du modtager en bekræftelsesmail med praktiske oplysninger i dagene efter din tilmelding.

I prisen er der lidt formiddagsbrød og frugt, kaffe og te i pauserne, men frokosten står du selv for. Den kan både medbringes eller købes på en af de nærliggende caféer.

Et weekendkursus + et klippekort
Mange vælger at kombinere kurset med individuel terapi, da det hurtigt skaber vedvarende ændringer og giver et stort udbytte. Køber du et klippekort til 5 gange individuel terapi eller coaching, sparer du kr. 500 og kortet kan bruges i op til et år. På den måde sikrer du dig fortsat støtte og mulighed for at fordybe og integrere weekendens mange indsigter og processer. 

Begrænset antal pladser
Da det er vigtigt for mig at du får det optimale udbytte ud af kurset er der et begrænset antal pladser på kurserne, så tilmeld dig gerne i god tid, da kurset generelt er meget efterspurgt.

Tilmeld dig kurset

Anbefalinger fra klienter