Essensforvandling

- Selvværd & indre styrke

Bliv bedre til at elske og værdsætte dig selv

Dette kursus tager udgangspunkt i netop det mønster eller den følelse, du er mest træt af og typisk har sværest ved at forstå og acceptere. Mønstre som du ikke har kunnet ændre, måske i mange år, selv om du gerne ville. Som gentager sig igen og igen og som på den mest destruktive måde ødelægger din følelse af at have kontrol og styring af dit eget liv – også følelsesmæssigt!

På dette kursus får du en konkret metode til at transformere det, der er svært og du får styrket din evne til at værdsætte og anerkende dig selv – præcis som du er.

Nye datoer kommer for 2023

Vær tro mod dig selv i alle henseender

Brug dine svære følelser som genvej til essensen og sæt dig selv fri

På kurset lærer du gennem en unik, spirituel og enkel spørgeteknik at kontakte og forvandle de negative mønstre og tankegange til styrke og selvværd. Til at kunne leve mere ud fra din essens, ud fra den du ønsker at være.  Ved at gå i dialog med de sider af dig, som styrer og kontrollerer dit liv, og som du uden held har prøvet at ændre, måske i mange år, vil du opdage at disse dele af dig, vil dig noget godt, selvom det virker stik modsat!

Måske kender du til at være styret af sider som:

Disse indre dele er sider af os, af vores personlighed, ego`jeget, som opstod i en meget tidlig alder og som blev så stor en del af vores identitet og væremåde, at de stadig styrer og kontrollerer vores voksenliv, bevidst som ubevidst. Vi lærte hurtigt, hvordan vi skulle være og ikke være for at opnå anerkendelse og ros eller undgå kritik og afvisning. Det støttede os i sin tid, men er senere blevet vores fængsel, som vi ikke formår at ændre på egen hånd, selvom vi måske har forsøgt det i mange år.

Når vi møder de dele der begrænser os og gør livet svært, ud fra en særlig dyb, nænsom og spirituel teknik, så vil du opdage at der sker store og vedvarende forandringer i dit liv. Du får mere overskud, forståelse og kærlighed til den du dybest set er.
Det spændende ved denne enkle teknik er, at de dele af os selv vi normalt ikke kan acceptere og i stedet forsøger at undertrykke, bekæmpe eller ”bare leve med”, pludselig bliver nøglen ind til din essens, din sjæl og alle de ressourcer og kvaliteter du har brug for. Processen giver dig adgang til en dyb, kærlig og transformerende proces.

Essensarbejde tager dig fra ego-jeg’ets mange angstformer, strategier og beskyttelsesmønstre ind i kontakten med dit inderste. De tilstande, hvor du hviler i dig selv, i dit naturlige jeg og i fri kontakt med essenskvaliteterne: glæde, lykke, fred, klarhed, kærlighed, styrke og selvværd. Følelsen af at være et unikt, smukt og helt væsen er her din naturlige tilstand. En tilstand de fleste længes efter og som Essensforvandlings- processen kan guide os ind i.
På disse 3 intensive dage vil du komme i dyb kontakt med din essens, din værensform via de dele af dig, der normalt står i vejen for, at du kan hvile mere ind i essensen. Dermed kommer du på en rejse fra ego-jegets begrænsninger og ind til essensen.

De enkle og smukke redskaber du lærer på kurset, kan du senere bruge i din dagligdag, enten til at udvikle dig selv eller hvis du arbejder som terapeut – til at assistere andre med at ændre begrænsende mønstre og vaner og finde ind til deres indre styrke, glæde og selvværd.

Tilmeld dig kurset

Essensforvandlings-processen

Hvordan du transformere dit ego-jeg til essensen, sjælen din INDERSTE kerne

Denne enkle teknik er udviklet af de amerikanske NLP-terapeuter Connirae og Tamara Andreas, forfattere til bogen: ”Vejen til din indre kilde. Essensforvandlingsprocessen”. Teknikken bygger på idéen om, at der er en positiv hensigt bag enhver adfærd, selv den mest destruktive. Ofte har vores indre dele som højeste hensigt, at vi skal nå en indre tilstand af total fred og ro – men vores indre dele tror imidlertid fejlagtigt, at de er nødt til at arbejde hårdt for at nå disse tilstande, og gentager og gentager et gammelt mønster for at nå dertil. Ofte en slags overlevelses-mønster der går langt tilbage i tid til dengang vi ikke var så gamle. feks det ikke at mærke noget, være der for alle andres behov, eller følelsen af at være forkert, skyldig, ikke god nok mm, var det eneste vi kunne gøre ifølge de omstændigheder og opvækst vi havde som barn. Gennem Essensforvandling kan vi tage udgangspunkt i de følelser og adfærdsmønstre, vi er mest trætte af hos os selv og ændre dem til nye og bedre tanke- og handlemønstre så vi kan opnå det selvværd, selvtillid, glæde og indre ro vi drømmer om. I denne proces går vejen til vores indre kilde igennem vores begrænsninger, og den hjælper os med automatisk at udvikle og bevare en indre selvfølelse, integritet, helhed og måske endda en forbindelse til noget højere end os selv, som støtter os såvel i vanskelige situationer som i lettere tider. Et stærkt ressourcefyldt selv er opnåeligt for os alle og er vores egen indre kilde.

Hvordan kan essensarbejde hjælpe dig?

Sæt dig selv fri af din selvbegrænsende adfærd

Vi har alle personlige begrænsninger, som vi har kæmpet for at overvinde. Med nogle af dem ser det ud til, at uanset hvad vi gør, forsvinder de ikke. De fleste af os vender ryggen til disse dele af os selv, som vi ikke synes om. Vi prøver at skubbe de følelser væk, som vi ikke vil have, eller vi prøver at “tænke positivt” og skubbe negative tanker væk. Disse forsøg skaber som regel ikke naturlige, vedvarende forandringer. Mange af os har også forsøgt at overvinde vores begrænsninger ved hjælp af viljestyrke. Vi har prøvet på at føle og handle anderledes, eller har fortalt os selv igen og igen, at vi VIL forandre os, dog oftest uden varig forandring.

Mange tror, at når blot de forstår deres problemer godt nok, vil de forsvinde. Alligevel sker det alt for ofte, at vi forstår et problem og alligevel stadig har det. Målet med Essensforvandlings-processen er altså ikke at forstå vores problemer, men at nå ind til det indre sted, hvor vores problemer vil blive forvandlet.

Du kender sikkert til det at tage en bevidst beslutning om at ville ændre en adfærd, en følelse eller en reaktion, for derefter blot at opleve dig selv gentage den? Det er fordi vores bevidste sind alene nærmest er hjælpeløst, når det drejer sig om varigt at ændre adfærd, følelser eller reaktioner, som er automatiske og ubevidste. Ofte er det de ubevidste dele, der har ansvaret for de uønskede følelser og adfærdsmønstre, og det første skridt i forandringen er derfor at lære at få adgang til den del af os, som styrer dem. Derefter lærer vi, hvordan vi kan integrere og blive gode venner med de dele eller aspekter af os, vi normalt ikke bryder os om.

Det er vigtigt at huske, at en selvødelæggende adfærd, som vi ikke bryder os om på nuværende tidspunkt, var nyttig på en eller anden måde, da vi lærte den første gang. Det var det bedste valg, som en eller anden del af os havde til at opnå noget positivt.

F.eks., da Søren var meget lille, hørte han jævnligt sine forældre råbe efter hinanden i vrede. Det gjorde ham bange, og han sluttede ubevidst på det tidspunkt, at følelser var farlige, og besluttede at gemme sine egne følelser væk. Da beslutningen var lagret i det ubevidste, blev Søren ved med at opleve resultatet af sin beslutning, også som voksen, hvor han havde meget begrænset adgang til sine egne følelser. Bevidst at beslutte, at han ville mærke flere følelser, var ikke tilstrækkeligt. Han var nødt til at anvende processer, der hjalp ham med at ændre den ubevidste beslutning.

ESSENSTILSTANDE

Gennem teknikken oplever de fleste mennesker at nå op til en ud af fem hovedgrupper af
“Essenstilstande”, som er universelle tilstande af væren, dvs. tilstande, hvor vi oplever, at der ikke er noget, der er vigtigere end dette. Disse Essenstilstande opleves som en nærmest spirituel tilstand. Essenstilstandene er som nedenstående – eller andre ord der dækker lignende
oplevelser:

Væren
Indre fred
Kærlighed
Følelse af enhed
Følelse af, at alt er OK

Praktisk information om "Selvværd og indre styrke" kurset

Alle kurserne kan tages som enkeltstående kurser i den rækkefølge der passer dig bedst eller som et sammenhængende forløb. Du vil hver gang få nye indsigter, større selvværd og en mere kærlig tilgang til den sjæl du dybest set er.

Tider

Lørdag kl.: 10.00 – 17.30
Søndag kl.: 09.00 – 16.30

Sted
Kurset foregår i Charlottenlund, 2 min. fra stationen og fri parkering lige i nærheden.

Pris
Din investering i dig selv er kr. 2.895 pr. kursus. 

I prisen er der lidt formiddagsbrød og frugt, kaffe og te i pauserne, men frokosten står du selv for. Den kan både medbringes eller købes på en af de nærliggende caféer.

Et weekendkursus + et klippekort
Mange vælger at kombinere kurset med individuel terapi, da det hurtigt skaber vedvarende ændringer og giver et stort udbytte. Køber du et klippekort til 5 gange individuel terapi eller coaching, sparer du kr. 500 og kortet kan bruges i op til et år. På den måde sikrer du dig fortsat støtte og mulighed for at fordybe og integrere weekendens mange indsigter og processer. 

Begrænset antal pladser
Da det er vigtigt for mig at du får det optimale udbytte ud af kurset er der et begrænset antal pladser på kurserne, så tilmeld dig gerne i god tid, da kurset generelt er meget efterspurgt.

Tilmeld dig kurset

*Efter tilmelding vil du modtage en bekræftelse på e-mail med yderligere information om kurset, samt en faktura.

Anbefalinger fra klienter